Draad Camera met tijd stempel

Tweedehandse > Audio, TV en Video   

Productomschrijving:

De draadcamera met tijdstempel van spy- en beveiligingsshop Securesolutions.nl kunt u door middel van de minicamera en het bijgeleverde beeldscherm/controlepaneel onopgemerkt verborgen cameramateriaal maken.
Heeft u last van derving of diefstal binnen uw organisatie, vandalen die vernielingen achter laten en zou u dit graag willen opnemen zonder dat de betreffende mensen dit door hebben?

Met onze draad spy- camera met tijdstempel van Securesolutions.nl kunt u onopgemerkt camerabeelden maken van de momenten die er toe doen.

U zorgt ervoor dat u onopvallend uw inboedel of producten beschermt zonder dat u erbij bent, door simpelweg het apparaat aan te zetten voordat u vertrekt of op momenten dat het moment suprême aanbreekt,neemt u de beelden op die u in een situatie met een reguliere bewakingscamera niet zou kunnen maken.Waarom de draadcamera met tijdstempel?

De draadcamera met tijdstempel van spy- en beveiligingsshop Securesolutions.nl maakt zichzelf een must have binnen het bedrijfsleven.

Door het kleine formaat van de camera en het bijbehorende controlepaneel kunt u gemakkelijk camera, foto- en geluidsmateriaal maken op de momenten dat dit er toe doet.

Wij van securesolutions.nl vinden de draadcamera een must have als toevoeging aan uw reguliere bewakingcamera’s!Want wij tillen beveiliging naar het volgende niveau!

Neemt u uw beveiliging ook naar het volgende niveau?

Als u op tv een opname van een overval ziet zijn de opnames altijd van boven af genomen iemand met een gebogen hoofd en een pet op is in staat zijn identieteit beter verborgen te houden, echter is dit nu verleden tijd met de draad camera van spy en beveiliging shop securesolutions.nl!

U boort een klein gaatje in uw balie duwt de draad camera er door heen en stelt de schroef kop in op de camera!

Verstop de monitor achter uw papieren of bevestig dit ook aan uw balie op een onopvallende plek.Maak:Video opname
Audio opname
Foto opname
En bekijk alles terug op de bijgeleverde recorder


Zet de motie detectie functie aan en stel in dat de draad camera van spy en beveiliging shop securesolutions.nl 5, 15 of 30 minuten opneemt na het waarnemen van beweging!Fabriek omschrijving:

Beeld sensor: 1/3 inch CMOS
CMOS totaal pixels: 628x582 (PAL) 510x492 (NTSC)
Horizontale resolutie: TV lijn 420
Invalshoek: 62 graden
Minimum verlichting: 1.5Lux / F1.5
Dimensie: 34x22x15 mm
Het apparaat kan manueel en met afstandsbediening bestuurd worden.
Het apparaat komt met een 1/3 inch CMOS camera.
Dit DVR systeem komt met een 2.4 inch TFT LCD
Resolutie tot en met 960x240 pixels
64MB ingebouwd geheugen
SD/TF ondersteuning mogelijkheid.
AV input/output
USB 2.0 poorten
Aangevoerd door een Li-ion Batterij
Met 64MB ingebouwde geheugen, en kan ondersteund worden door een bijgeleverde 8GB TF-kaart om de video beelden op te slaan.

Doos inhoud:

1x Mini DVR
1x Mini camera
1x AD/AC adapter
1x 3.7V/1.4A herlaadbare batterij
1x AV input kabel
1x AV output kabel
1x USB kabel
1x Afstandsbediening
1x Handleiding


**Securesolutions.nl accepteert geen aansprakelijkheid voor het onjuist of onwettig gebruik van de door ons aangeboden spionageproducten. Securesolutions.nl adviseert iedereen voor aankoop en gebruik na te gaan of inzet van een door securesolutions.nl aangeboden spy-product legaal is in het land voor het gewenste gebruik en toepassing. Doordat wij ook exporteren kan het zijn dat onze spy-shopproducten niet in Nederland gebruikt mogen worden!


Website: www.securesolutions.nl/nl/product/draad-camera-met-tijd-stempel/881 keer bekeken sinds 05-01-2012

|    Advertenties van Adverteerder   |    Bekijk op kaart   |    Print deze Advertentie   |

Prijs: N.o.t.k.

Naam: Securesolutions
Plaats: Amsterdam
Telefoon: 020-5042900